Vlaky po búrke stále stoja. Meškajú aj viac ako 2 hodiny

Peter Minárik

Železničiari naplno pracujú na sprejazdnení hlavnej železničnej trate medzi Považskou Bystricou a Púchovom, ktorú ochromila búrka.

Od 14:50, teda už 2 hodiny je neprejazdná hlavná železničná trať medzi Bratislavou a Košicami v úseku Púchov-Považská Bystrica. Ako sme informovali, tak na trať počas silnej búrky spadol strom, ktorý poškodil trolejové vedenia na obidvoch traťových koľajách 

Najviac mešká vlak Intercity 522 z Košíc do Bratislavy a to až 130 minút a Rýchlik 714 zo Žiliny do Bratislavy, ktorý mešká 120 minút. Hodinu až dve hodiny meškajú aj ďalšie vlaky na trati.

Od 16:50 mala byť obnovená doprava na jednej traťovej koľaji, no správca železničnej dopravnej cesty ŽSR nakoniec informovali, že obnovenie bude ešte chvíľu trvať. Spadnutý strom totiž zlomil jeden z trakčných stĺpov.

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Polooblačno
20 °C / 1 °C
Jaroslav
Zajtra
Skoro jasno
23 °C / 4 °C
Jarmila
Pondelok
Jasno
25 °C / 7 °C
Lea
Utorok
Jasno
26 °C / 7 °C
Anastázia
Streda
Jasno
26 °C / 6 °C
Sviatok práce
Štvrtok
Skoro jasno, búrky
26 °C / 7 °C
Žigmund
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd