Taiwan dnes zasiahlo ďalšie zemetrasenie! Otrasy boli zatiaľ najsilnejšie od zemetrasenia začiatkom mesiaca

Taiwan dnes zasiahlo ďalšie zemetrasenie! Otrasy boli zatiaľ najsilnejšie od zemetrasenia začiatkom mesiaca
Ema Bazhaykin

Taiwan zasiahlo ďalšie zemetrasenie s magnitúdou 5,5. Silné otrasy cítili aj v hlavnom meste Tchaj-pej na severe krajiny.

Východné pobrežie ostrovného štátu Taiwan v pondelok 22. apríla zasiahlo zemetrasenie s magnitúdou 5,5. Spravodajcovia agentúry AFP hlásili silné otrasy aj v hlavnom meste Tchaj-pej na severe krajiny, informuje TASR.

Taiwanská Ústredná meteorologická správa informovala, že zemetrasenie nastalo približne o 17.08 h miestneho času (11.08 h SELČ) v oblasti mesta Chua-lien. Podľa amerického geologického ústavu USGS malo magnitúdu 5,3 a hĺbku 8,9 kilometra.

 

Najsilnejšie otrasy od fatálneho zemetrasenia na začiatku apríla

Táto oblasť bola začiatkom apríla epicentrom zemetrasenie so silou 7,4 na magnitúdy. Otrasy si dosiaľ vyžiadali najmenej 17 obetí na životoch a spôsobili zosuvy pôvody, ktoré zablokovali cesty. V meste Chua-lien hlásili aj vážne poškodenie budov.

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Oblačno
25 °C / 9 °C
Galina
Zajtra
Skoro jasno
25 °C / 10 °C
Florián
Nedeľa
Prehánky, búrky
25 °C / 5 °C
Lesana
Pondelok
Prehánky, búrky
23 °C / 5 °C
Hermína
Utorok
Prehánky, búrky
24 °C / 6 °C
Monika
Streda
Prehánky
21 °C / 4 °C
Ingrida
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd