Aké bude počasie na Grape ? Pozrite si predpoveď

Ľubomír Franko

Počasie na Grape poznačí prechod studeného frontu, ktorý by k nám mal doraziť v piatok večer. Počasie tak bude ideálne najmä v piatok, v sobotu už bude horšie, no na druhú stranu sa ochladí.

Piatok

V piatok čaká letisko v Piešťanoch pomerne kľudný, no veľmi teplý deň. Teploty budú vysoké a dosiahnuť môžu až +35 °C. Zrážky sa počas dňa neočakávajú. Zmena nastane vo večerných hodinách, kedy od západu postúpi do našej oblasti studený front. Ten môže priniesť aj búrky, ktoré môžu byť sprevádzané výraznejšími prejavmi.

Sobota

V noci z piatku na sobotu bude cez Slovensko prechádzať studený front. Noc tak bude zrejme upršaná a vyskytnúť sa môžu prehánky či búrky. Minimálna denná teplota dosiahne +17 až +21 °C.  Dopoludnia bude oblačno a vyskytnúť sa môže občasný dážď, ojedinele aj búrky...bude ,,pod mrakom". V sobotu popoludní by sa oblačnosť mala začať zmenšovať. Teploty v prvý víkendový deň vystúpia na príjemných +26 až +28 °C. 

Nedeľa

V posledný festivalový deň bude počasie relatívne kľudné. Noc zo soboty na nedeľu bude chladnejšia, s teplotami od +17 do +20 °C. Počas dňa sa očakáva prevažne malá oblačnosť s maximálnymi teplotami od +27 do +30 °C. Zrážky by sa vyskytnúť nemali, šanca je len veľmi malá. V prípade, že sa však vyskytnú, pôjde o krátkodobú prehánku, ktorá intenzívnejšie prejavy neprinesie.

Festival by sa tak z pohľadu počasia mal niesť v kľudnom šate. Dúfajme teda, že nám príroda k tohtoročnému kúpeľnému dresscodu nepridá aj kúpeľné podmienky. 

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Skoro jasno
16 °C / -2 °C
Jaroslava
Zajtra
Polooblačno
20 °C / 1 °C
Jaroslav
Nedeľa
Skoro jasno
23 °C / 4 °C
Jarmila
Pondelok
Jasno
25 °C / 7 °C
Lea
Utorok
Jasno
26 °C / 7 °C
Anastázia
Streda
Jasno
26 °C / 6 °C
Sviatok práce
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd