Aké počasie čaká MS vo futbale ?

Ľubomír Franko

Zatiaľ čo počas víkendu očakávame v oblasti diania Majstrovstiev sveta vo futbale 2018 suché počasie, začiatkom nového týždňa sa počasie zhorší.

Víkend na MS by mal byť relatívne kľudný. V oblasti bude dominovať tlaková výš, ktorá zabezpečí slnečné počasie bez zrážok. Zmena nastane počas začiatku nového týždňa, kedy by aspoň polovicu herných miest mohli zasiahnuť prehánky či búrky. 

Počasie počas pondelkových zápasov

Pondelkové zápasy odštartujú v Nižnom Novgorode zápasom Švédsko vs. Kórejská republika o 15:00 miestneho času. V oblasti sa očakáva počas dňa polooblačné až oblačné počasie, prehánky či búrky sa vyskytnú len ojedinele. Teploty dosiahnu maximum +24 °C.

Väčšia šanca na prehánky a búrky bude počas zápasu Belgicka a Panamy na štadióne Fisht v Soči. V tejto oblasti sa očakávajú početné prehánky a búrky, odporúčané sú preto pršiplášte či dáždniky. 

Zápas medzi Anglickom a Tuniskom by žiadne prehánky či búrky prerušiť nemali. V oblasti Volgogradu, kde sa zápas bude odohrávať sa očakáva jasná obloha, s teplotami od +19 do +23°C.

V utorok by zápas medzi Egyptom a Ruskom mohli ovplyvniť búrky. Zápas sa však bude hrať v St. Petersburgu, kde má štadión polohovateľnú strechu, ktorú v prípade nepriaznivého počasia môžu uzavrieť.

 

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Skoro jasno
16 °C / -2 °C
Jaroslava
Zajtra
Polooblačno
20 °C / 1 °C
Jaroslav
Nedeľa
Skoro jasno
23 °C / 4 °C
Jarmila
Pondelok
Jasno
25 °C / 7 °C
Lea
Utorok
Jasno
26 °C / 7 °C
Anastázia
Streda
Jasno
26 °C / 6 °C
Sviatok práce
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd