Víkend bude studený a upršaný. Na severe pod +20 °C

Peter Minárik

Po horúcich víkendoch nás čaká úplne iný víkend. Horúco nebude a víkend, ktorý nás čaká nám pripomenie, že sa nezadržateľne blíži jeseň.

Obdobie teplého počasia dnes ukončí studený front, ktorý sa na našom území prejaví najmä počas večera a noci, kedy nás čakajú intenzívnejšie búrky. Tie sa objavia aj zajtra a to na mnohých miestach.

V nedeľu sa od juhozápadu nad naše územie nasunie pole zrážok, ktoré prinesie výraznejšie zrážky a ďalšiu vlnu ochladenia.

Sobota najmä búrlivá

V sobotu bude na našom území prevládať prevažne oblačné počasie a na mnohých miestach stredného a východného Slovenska sa budú vyskytovať búrky, ktoré môžu byť aj intenzívnejšie.

Na západe a severozápade bude zrážok a búrok menej, no tu bude už najchladnejšie. Teploty sa tu vyšplhajú len na +20 až +24 °C, zatiaľ čo na zvyšku územia sa teploty vyšplhajú ešte na +23 až +28 °C.

Nedeľa upršaná

V nedeľu sa nad naše územie nasunie od juhozápadu zrážkové pole, ktoré prinesie výdatnejšie zrážky a ďalšie ochladenie. 

Naše územie bude rozdelené na dve polovice. Vo východnej polovici územia sa teploty vyšplhajú na +20 až +26 °C, ale v západnej polovici nášho územia bude len +14 až +20 °C.

V pondelok by sa už zrážky nemali vyskytovať a opäť vykukne Slnko. Teploty sa však dostanú len na +16 až +24 °C.

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Skoro jasno
16 °C / -2 °C
Jaroslava
Zajtra
Polooblačno
20 °C / 1 °C
Jaroslav
Nedeľa
Skoro jasno
23 °C / 4 °C
Jarmila
Pondelok
Jasno
25 °C / 7 °C
Lea
Utorok
Jasno
26 °C / 7 °C
Anastázia
Streda
Jasno
26 °C / 6 °C
Sviatok práce
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd